Vemmelsäärentie 1, 02130 Espoo.
0407770086
info@nordicglobe.fi

RAKENNUSSIIVOUS

NORDIC GLOBE

SIIVOUSPALVELUT

RAKENNUSSIIVOUS

cleaning_rakennus
1_3

Rakennussiivous

Suoritamme rakennus- ja remonttisiivoukset luotettavasti ja turvallisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee jatkuvasti huoneisto- ja kiinteistöremonttien loppusiivouksia sekä väli- ja loppusiivouksia. Sen lisäksi hoidamme myös rakennussiivoukset uudisrakennuksille sekä putkisaneeraus- ja remonttisiivoukset.

Sen jälkeen rakennuskohde on valmis, on tarve siivota koko rakennus pölystä, liasta ja roskista, että sen voisi ottaa käyttöön.

Loppusiivous sisältää:


Rakennusjätteiden poisvientiä
Lattioiden imurointia ja pesua
Pintojen siivoamista liasta ja pölystä
Ikkunoiden pesua

Rakennussiivouspalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Jokaisella edustajallamme on vahva työhön osallistuminen rakenteisiin.

Varhaisimmasta lähtökohdasta käsittelemme kehitystaloja, tapaamisia ja kehitysaikojen puhdistamista paikan päällä. Hallitsemme erilaisten asiantuntijoiden kokoonpanojen eteen- ja taaksepistelyä, esimerkiksi kerrosta, maalaajaa, maalaria ja niin edelleen. Karkotamme roskakorin, joka on peräisin päivityksestä, ja niin edelleen työntekijöiltä. Pidämme työpaikkasi puhtaana koko rakennustöiden aikana.

  • Pyydä meiltä rakennuksen siivous kaikessa työssäsi yrityksellesi:
  • Puhdistus kehityksen keskellä
  • Puhdistuksen aloittaminen tai viimeinen puhdistus
  • Puhdistus tyhjenemisen yhteydessä

Mitä muuta rakennustyön puhdistus olisi sisällytettävä? Ota yhteys alla olevaan runkoon ja pyydä lisää tietoa puhdistusosastoistamme – puhdistusasiantuntijat ovat valmiita palvelemaan!